HOE HET ALLEMAAL BEGONNEN IS... 

Zaakvoerder Luc is met zijn automechanieker loopbaan begonnen bij een merkdealer. Hier heeft hij een 10-tal jaar actief gewerkt als monteur. Na er verschillende jaren gewerkt te hebben nam hij eind jaren '80 het besluit een nieuwe uitdaging aan te gaan, een eigen garage opstarten: Garage Carrosserie Luc Kennes op de Vestinglaan in Sint-Katelijne-Waver!

Begin jaren '90 werd hij genoodzaakt een nieuwe werkplaats te zoeken. Die kwam er september 1993 op onze huidige locatie, in het industriepark van Drevendaal in Sint-Katelijne-Waver (zie foto van onze huidige locatie met door Luc en Katleen hun zelfgemaakte bord "HIER KOMT GARAGE LUC") :-)Vandaag staat Luc, samen met zijn team, zelf in de werkplaats. Hij streeft ernaar een direct aanspreekpunt te zijn voor onze klanten én werknemers.

Sinds 2007 is de opvolging in opmars en is dochter Katleen ook actief in het bedrijf. Zij was de eerste jaren medeverantwoordelijk voor de dagelijkse werking van het bedrijf en heeft sinds 2017 de verantwoordelijkheid gekregen van het medebesturen van de garage.