foto volgt
foto volgt

Hilde is één van onze eerste aanspreekpunten aan de receptie. Zij is een administratieve duizendpoot die medeverantwoordelijk is voor het onthaal van onze klanten. Ze ondersteunt, samen met Daisy, de administratie van de mechaniek waar zij meer dan 30 jaar ervaring in heeft! 

info@garageluckennes.beKatleen Kennes (°1985) is de dochter van de oprichter van Garage Luc. Ze behaalde een bachelor diploma Communicatie en begon haar carrière in de media. Omdat de drang naar ondernemerschap begon te groeien vervoegde ze al snel het familiebedrijf en volgde ze tal van opleidingen rond marketing en social media om de garage ook op die vlakken extra te kunnen ondersteunen.


Katleen is afdelingshoofd van de carrosserie.katleen@garageluckennes.be


foto volgt
foto volgt

Bram is de verantwoordelijke op werkvloer van de carrosserie. Hij zorgt ervoor dat alles correct verloopt en dat alle herstelling volgens de regels van de kunst gebeuren. Samen met Robin en Yarik zijn zij ons team in de carrosserie.Voor vragen, offertes, afspraken kan je ons bereiken 

015 32 00 37


foto volgt
foto volgt

Daisy is, net als Hilde, medeverantwoordelijke voor de receptie en de administratieve ondersteuning van de mechaniek. Zij zorgt mee voor de dagelijkse opvolging zodat alles correct kan opgeleverd worden!

info@garageluckennes.be

Niels Andries (°1989) is van kindsbeen af gefascineerd door alles wat rolt en ronkt. De opleiding automechanica lag dan ook voor de hand, aangevuld met een specialisatiejaar auto-elektriciteit en vervolgens nog een professionele bachelor automechanica bij de Karel de Grote hogeschool in Sint-Katelijne-Waver. Na het behalen van zijn diploma deed hij ervaring op als wegenwerker en diagnosetechnicus alvorens aan de slag te gaan als zelfstandig garagehouder.

Niels is afdelingshoofd van de mechaniek.

 niels@garageluckennes.befoto volgt
foto volgt

Kristof is de verantwoordelijk op de werkvloer van de mechaniek. Hij zorgt samen met Niels voor de dagelijkse werking op hun afdeling en overlegd samen met het team. Samen met Matti, Lars, Dries en Alli zijn zij ons team in de mechaniek.